ZF 24

BNR a autorizat numirea codirectorului diviziei internaţionale de retail a SocGen ca administrator al BRD

Mediafax Foto

Mediafax Foto

Autor: Razvan Voican

22.10.2013, 19:35 28

Jean-Luc Parer, numit în septembrie 2012 director al băncii internaţionale de retail din grupul francez Société Générale, a primit aprobarea BNR pentru a ocupa un loc în consiliul de administraţie al BRD. El a devenit din toamna trecută membru al comitetului executiv al SocGen condus de Frederic Oudea. În prezent, titulatura sa oficială este de codirector al structurii denumite „banca şi serviciile financiare internaţionale”, alături de Didier Hauguel.

Preşedintele consiliului de administraţie al BRD este Philippe Lhotte, care ocupă şi funcţia de director general, iar membri sunt Petre Bunescu (director general adjunct), Didier Alix, Anne-Marion Bouchancourt (responsabilul SocGen pentru China), Bernardo Sanchez Incera (director general delegat al SocGen), Jean-Louis Mattei, Dumitru Popescu, Sorin Coclitu şi Ioan Cuzman. Fostul director general adjunct al BRD Sorin Popa a demisionat la începutul verii.

În urma ultimelor alocări de posturi de la Paris, Alexandre Maymat, care fusese desemnat anul trecut pentru postul de preşedinte al BRD, a devenit responsabil de regiunea Africa/Asia/Mediterana în cadrul diviziei banca şi serviciile financiare internaţionale.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.10.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO