ZF 24

BNS cere o luna de campanie de informare inainte de aderarea la pensiile private obligatorii

12.09.2007, 17:52 16

Blocul National Sindical (BNS) cere Guvernului sa amane inceperea recrutarii contribuabililor pentru pensiile private obligatorii si sa organizeze o luna de campanie de informare inainte de inceperea aderarii, avand in vedere ca de luni ar trebui sa inceapa procesul de inscriere la acest fond, informeaza Mediafax.

Incepand cu data de 17 septembrie, agentii de marketing ai fondurilor de pensii vor incepe campania de recrutare a contribuabililor pentru pensiile private obligatorii. Salariatii cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani vor fi obligati sa aleaga un fond de pensii care sa le administreze contributiile ? pana la data de 17 ianuarie 2008 cel tarziu ?, iar pentru cei intre 35 si 45 de ani aderarea va fi optionala. Cei sub 35 de ani care nu isi vor exprima optiunea pentru un fond, vor fi distribuiti aleatoriu de Comisia pentru Supravegherea Sistemului de Pensii Private.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO