ZF 24

Bog’art va construi prima fază a proiectului The Bridge, în valoare de 60 mil.euro

Bog’art va construi prima fază a proiectului The...

Autor: Departament Economic

13.06.2016, 11:18 3277

”Compania Bog’Art va fi responsabilă pentru prima fază a parcului de afaceri, o clădire cu două subsoluri, parter şi 10 etaje, cu o suprafaţă construită totală de 52.000 mp”, spune Geo Mărgescu, CEO & fondator Forte Partners. Parcul de afaceri The Bridge va fi ridicat pe Şoseaua Orhideelor, pe terenul fostei fabrici de pâine Spicul, în două faze. Termenul estimat de finalizare este septembrie 2017.

În luna aprilie, Banca Comercială Română (BCR) a semnat un contract de închiriere pentru o suprafaţă de 18.000 mp, banca urmând să îşi consolideze aici centrele de business pe cinci etaje şi să deschidă o sucursală la parterul imobilului. Pentru construcţia clădirii va fi folosit un sistem inovativ de îmbinare a monolitului cu elementele prefabricate (îmbinarea stâlpilor în planşee, cuplarea grinzilor în nodurile stâlpilor, precum şi a grinzilor care pornesc din nuclee). Clădirea va beneficia de o recepţie impresionată de 10 m înălţime, precum şi de o curte interioară ce va oferi angajaţiilor din acest parc de afaceri spaţii de recreere în natură.

Firma Epstein semnează arhitectura proiectului şi totodată se va ocupa de certificarea LEED a complexului. Forte Partners a fost înfiinţat în 2014 de către un grup de investitori cu experienţă în mediul de afaceri local. În portofoliul Forte Partners se regăsesc proiectele de birouri Ştefan cel Mare şi The Bridge, precum şi terenuri pentru proiecte viitoare în diverse zone cheie ale Bucureştiului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO