ZF 24

Bogdan Neacşu, CEO al CEC Bank: Avem în vedere domenii de activitate cu potenţial ridicat precum agricultura, construcţiile, sănătatea, unde necesarul de investiţii este ridicat

Bogdan Neacşu, director general al CEC Bank:

Această criză a accelerat adoptarea tehnologiilor digitale. CEC Bank a lansat în primul trimestru un flux de înrolare a clienţilor online. În perioada stării de urgenţă, am asistat la o creştere cu circa 50% a plăţilor cu cardul şi a plăţilor online din partea clienţilor noştri.

Bogdan Neacşu, director general al CEC Bank: Această criză a accelerat adoptarea tehnologiilor digitale. CEC Bank a lansat în primul trimestru un flux de înrolare a clienţilor online. În perioada stării de urgenţă, am asistat la o creştere cu circa 50% a plăţilor cu cardul şi a plăţilor online din partea clienţilor noştri.

Autor: Claudia Medrega

12.06.2020, 19:55 199

„Odată cu declararea stării de urgenţă, situaţia s-a schimbat. Businessul a fost afectat şi am asistat la o scădere a cererii de credite noi, dar s-au schimbat şi priorităţile. CEC Bank s-a concentrat pe măsuri pentru a asigura continuitatea activităţii în condiţiile în care serviciile bancare sunt esenţiale pentru public şi pe măsuri de prevenţie“, susţine şeful CEC Bank.

CEC Bank analizează soluţii de fi­nan­ţare atât pentru domeniile afec­tate de criză, cât şi pentru a con­tribui la creşterea econo­mi­că, având în vedere domenii pre­cum agri­cultura, construcţiile, sănătatea, unde ne­ce­sarul de investiţii este ridicat, a de­clarat pen­tru ZF Bogdan Neacşu, director ge­neral şi pre­şe­dinte al Comitetului de Direcţie al CEC Bank.

„La nivelul CEC Bank analizăm soluţii nu doar pentru cei afectaţi de criză, ci soluţii pentru a contribui activ la creşterea econo­mi­că. Avem în vedere domenii de activitate cu potenţial ridicat precum agricultura, con­struc­ţiile, sănătatea, unde necesarul de in­vestiţii este ridicat. Aceste domenii pot avea o contribuţie pozitivă la creşterea econo­mi­că şi pot compensa, cel puţin parţial, con­tracţia provocată de criza COVID-19“, a trans­mis şeful CEC Bank pentru catalogul Cei mai mari jucători din economie, ediţia 2020, pe care ZF îl va lansa în perioada următoare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO