ZF 24

Bogdan Puşcaş, preşedintele ANAP, vine la conferinţa ZF Health & Pharma ’16, care îi reuneşte pe cei mai importanţi reprezentanţi din Sănătate

Bogdan Puşcaş, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice

Bogdan Puşcaş, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice

Autor: Georgiana Mihalache

06.09.2016, 00:06 379

Ziarul Financiar va organiza între 13 şi 14 septembrie summitul ZF Health & Pharma 2016, eveniment ajuns la a cincea ediţie care îi va reuni pe cei mai importanţi jucători din domeniul sănătăţii, oficiali, dar şi reprezentanţi ai celor mai mari spitale publice şi private, pentru a dezbate problemele sistemului medical din România.

Calitatea serviciilor din spitale, performanţa medicilor şi achiziţiile din domeniul sănătăţii sau motivele pentru care serviciile oferite de spitalele publice au lipsuri sunt câteva dintre temele de discuţie care vor fi abordate la ZF Health & Pharma ’16.

Unul dintre invitaţii summitului organizat de Ziarul Financiar este Bogdan Puşcaş, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice, care va vorbi despre cine şi cum decide achiziţiile necesare în activitatea spitalicească, despre monitorizarea achiziţiilor din sănătate şi modul cum sunt urmărite achiziţiile publice pentru a devein o sursă de performanţă în actul medical..

De ce nu se găsesc suficiente materiale sanitare şi medicamente în centrele medicale sau cu cât ar trebui remunerat un medic sunt doar câteva dintre întrebările care îşi vor găsi răspuns în prima zi a evenimentului ZF Health & Pharma Summit ’16.

Cea de-a doua zi va aduce în dezbatere evoluţia din piaţa farma, producţia românească de medicamente şi piaţa suplimentelor nutritive, reunind reprezentanţii celor mai mari companii de distribuţie de medicamente sau de analiză a domeniului sănătăţii pentru a discuta despre studiile şi estimările lor la unul dintre cele mai importante evenimente pentru sectorul de sănătate românesc.

ZF Health & Pharma este un eveniment organizat în fiecare an, în 2016 ajungând la a cincea ediţie, în care ZF reuşeşte să-i aducă laolaltă pe cei mai importanţi jucători din domeniul medical şi reprezentanţii autorităţilor pentru a dezbate problemele cu care se confruntă sistemul medical.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO