ZF 24

Bogdan Spuza, şeful de marketing al UniCredit, a plecat la BRD

Bogdan Spuza, şeful de marketing al UniCredit, a plecat...

Autor: Ciprian Botea

09.05.2013, 20:29 2642

Bogdan Spuza, directorul de marketing al UniCredit Ţiriac Bank, a părăsit banca, atribuţiile sale fiind preluate de directorul de comunicare Anca Nuţă.

Surse bancare afirmă că acesta îşi va continua cariera în cadrul BRD, a doua bancă locală după activele deţinute, controlată de grupul francez Societe Generale.

El ar fi preluat în cadrul BRD tot responsabilităţi pe zona de marketing. Spuza lucra în cadrul UniCredit din 2005, anterior fiind marketing research manager şi market research manager în cadrul Raiffeisen Bank.

Absolvent al Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, Spuza a lucrat timp de doi ani, până în 2000 şi pentru producătorul de dulciuri Kraft Foods, de pe poziţia de junior brand manager.

Anca Nuţă lucrează pentru UniCredit din 2002. Ea a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Spiru Haret, iar în prezent urmează cursurile unui program de EMBA la Berlin School of Creative Leadership. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO