ZF 24

Boxerul Leonard Doroftei a fost implicat, vineri seară, într-un accident rutier pe DN 6

Boxerul Leonard Doroftei a fost implicat, vineri seară,...

Autor: Oana Mitu, Andreea Unturica

02.08.2013, 20:40 898

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Mehedinţi, subcomiarul Nicolae Lohon, accidentul s-a petrecut în jurul orei 19:10, pe DN 6, în apropierea viaductului Bahna dintre Drobeta Turnu Severin şi Orşova, Leonard Doroftei fiind cel care a sunat la 112, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform aceleiaşi surse, boxerul a anunţat că, în timp ce se deplasa pe DN 6, maşina pe care o conducea a fost lovită de o autoutilitară, în impact oglinda retrovizoare, dar şi parbrizul maşinii lui Leonard Doroftei fiind sparte. Acesta a mai spus că cioburile parbrizului spart l-au rănit la mână.

La faţa locului a fost trimisă o ambulanţă, dar sportivul nu a avut nevoie să fie transportat la spital.

Leonard Doroftei le-a spus poliţiştilor că şoferul autoutilitarei care l-a agăţat în trafic nu a oprit, ci şi-a continuat drumul.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii de la Serviciul Rutier au format mai multe filtre în încercarea de a-l depista pe şoferul care a fugit de la locul accidentului.

Potrivit poliţiştilor, când va fi găsit, acestuia i se va reţine permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile şi va fi cercetat pentru părăsirea locului accidentului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO