ZF 24

Brassai, Ford: Am fi vrut ca de ziua naţională să vedem şi Forduri făcute în România la paradă, nu doar Dacia

Brassai, Ford: Am fi vrut ca de ziua naţională să...

Autor: Bogdan Alecu

04.12.2013, 11:21 1795

Zoltan Brassai, directorul general al Ford România, care conduce divizia de importuri şi vânzări a companiei, dar care face parte şi din boardul uzinei de la Craiova, spune că doreşte un dialog mai puternic cu autorităţile, astfel încât parlamentul şi guvernul să cumpere şi maşini produse la Craiova, nu doar pe cele produse la Mioveni.

“Am văzut la parada de 1 Decembrie multe automobile Dacia cumpărate de statul român, dar niciun Ford fabricat în România. De asemenea Parlamentul a achiziţionat acum o flotă de automobile Dacia, iar caietul de sarcini pentru licitaţie nu permitea ca B-Max să fie luat în calcul deoarece avea specificaţii diferite”, a spus Zoltan Brassai.

În prezent Dacia a vândut mii de maşini către instituţiile publice, pornind de la Poliţie, Parlament şi Guvern. De asemenea, tot în parcul parlamentului se regăsesc în continuare şi multe automobile Daewoo produse la Craiova care trebuie înlocuite din cauza vechimii şi numărului ridicat de kilometri.  

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO