ZF 24

Business Magazin a premiat o nouă generaţie de tineri manageri de top

Premianţii Galei Tineri Manageri de Top 2015. Galerie foto

Premianţii Galei Tineri Manageri de Top 2015. Galerie foto

Autor: Dorin Oancea

01.06.2015, 00:07 862

Gala a adus pe scenă pentru al zecelea an consecutiv o nouă serie de tineri manageri care au avut o evoluţie spectaculoasă şi care au adus în prim-plan viziunea noii generaţii din businessul românesc, cea care ar putea dicta creşterea economică în următorii ani.

Evenimentul marchează lansarea pe piaţă pe 25 mai a celei de-a zecea ediţii a catalogului „Tineri manageri de top 2015“, produsul fanion al revistei Business Magazin şi unul dintre cele mai longevive proiecte editoriale de acest tip.

Invitaţiei Business Magazin i-au răspuns peste 300 de reprezentanţi ai mediului de afaceri, cititori, colaboratori şi parteneri care de-a lungul timpului au fost alături de revistă.

Pentru că a fost un moment special, organizatorii au decis ca tinerii manageri care au apărut în ediţiile precedente ale catalogului să ofere premiile acestui an. De aceea, pe scenă au urcat Cornel Marian, managing director al fondului de investiţii Oresa Ventures România, premiant al ediţiei din 2006, Vladimir Sterescu, country manager al companiei de outsourcing Computer Generated Solutions România, premiant al ediţiei din 2007, Alexandru Reff, partener în cadrul casei de avocatură Reff & Asociaţii, premiant al ediţiei din 2008, Adela Jansen, director executiv resurse umane al BRD, premiantă a ediţiei din 2009, Andrei Cionca, CEO, CITR Group, premiant al ediţiei din 2012, Tatian Diaconu, director general al companiei imobiliare Immochan România, premiant al ediţiei din 2013, Dragoş Drăghici, director Direcţia IMM, Alpha Bank, premiant al ediţiei din 2014. Un premiu a fost înmânat de Marcel Duhăneanu, rectorul ASEBUSS.

În timp, catalogul Tinerilor manageri de top şi Gala tinerilor manageri au dovedit că sunt o bună rampă de lansare pentru prima ligă a afacerilor, atât pe plan local, cât şi internaţional. Astfel, au fost premiaţi de Business Magazin sau au apărut în catalog nume importante, cum sunt Teodor Alexandrescu, fost CEO al Metropolitan Life, acum CEO al Metropolitan Life Golf în Dubai, Călin Drăgan, fost director general Coca-Cola HBC, care conduce acum afacerile Coca-Cola East Japonia, Monica Iavorschi, fost CEO al Arctic, acum director de marketing şi operaţiuni al Arcelik Turcia sau Cornelia Coman, care a condus operaţiunile ING Asigurări de Viaţă, acum NN şi care se află de circa doi ani la şefia NN Ungaria. Catalogul şi gala au mizat şi pe tineri antreprenori, aşa cum sunt Sergiu Biriş, fondatorul Trilulilu, Zonga sau Live Rail, companie achiziţionată de Facebook, George Lemnaru, cel care a dezvoltat jocul online eRepublik şi compania Green Horse Games sau Solomon Mordechai, care a dezvoltat Global Eye Investment, Snack Attack, Sport Couture sau Burberry România.

Partenerii evenimentului au fost Alpha Bank, Mercedes Benz România, Vodafone şi partenerul academic ASEBUSS.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO