ZF 24

Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o geanta dusă de un echipaj de poliţie la INML

Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o geanta dusă...

Autor: Andrei Dumitrescu

08.04.2015, 21:30 147

Cadavrul este în stare avansată de putrefacţie, dar nu a fost tranşat, ci aşezat în aşa fel încât să încapă în geantă, au relevat cercetările de la INML, potrivit unor surse apropiate anchetei. Totodată, trupul neînsufleţit este îmbrăcat, au precizat pentru MEDIAFAX sursele citate.

În urma necropsiei se va determina cauza decesului şi data la care a survenit acesta.

Ancheta este desfăşurată de Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Geanta în care se afla cadavrul a fost găsită în portbagajul unei maşini, în faţa Secţiei 9 de Poliţie din sectorul 2, au declarat pentru MEDIAFAX surse din rândul anchetatorilor.

Geanta suspectă a fost găsită de poliţiştii Secţiei 9, în portbagajul unui autoturism cu număr de Constanţa, ce părea abandonat, parcat chiar în faţa secţiei de pe Şoseaua Pantelimon.

Poliţiştii au deschis portbagajul, după ce au fost anunţaţi de nişte muncitori care lucrau în zonă şi trebuiau să mute maşina că de acolo vine miros de cadavru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO