ZF 24

Cadouri de Valentine’s Day pentru ea şi pentru el

Cadouri de Valentine’s Day pentru ea şi pentru el

Autor: Bianca Dragomir

14.02.2015, 10:29 67

Sărbătorită în fiecare an pe 14 februarie în majoritatea ţărilor lumii - “Valentine’s Day”- (denumire preluata de la americani), “Ziua îndrăgostiţilor” (la romani) sau “Ziua tuturor inimilor” (la suedezi), sărbătoreşte cel mai spectaculos sentiment cu care divinitatea ne-a binecuvântat.

O zi în care ne amintim să spunem “te iubesc”, să mulţumim pentru că suntem iubiţi sau să iertăm în numele iubirii. Şi nu în ultimul rând, un prilej pentru cadouri-surpriză şi pentru oferit în dar unele dintre cele mai frumoase flori (aviz bărbaţilor care îşi amintesc doar în acestă zi să cumpere flori).

Importată de români şi adaptată cu mult mai mare fast decât sărbătoarea tradiţională, blamată de naţionalişti, dar apreciată de cei mai mulţi, tradiţia Sfântului Valentin ne pune pe toţi în alertă.

Bărbaţii aleargă haotic în căutarea unui cadou autentic, iar femeile îşi doresc să îşi suprindă iubiţi sau soţii.

Prinşi într-o relaţie de scurt timp sau maturizaţi într-o relaţie de lungă durată, atât noi cât şi ei, ne dorim cadoul care să se plieze perfect pe dorinţele celuilalt.

Citiţi articolul integral pe www.one.ro


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO