ZF 24

Călin Ile, preşedintele Federaţiei Industriei Hoteliere din România: EURO 2020 va aduce la fiecare meci între 24.000 şi 36.000 de turişti străini care vor sta câteva zile în Bucureşti şi în ţară

Călin Ile, preşedintele Federaţiei Industriei...
02.10.2019, 14:00 948

UEFA acordă licenţe pentru zece oraşe, în afară de Bucureşti, pentru a organiza zone pentru vizionarea meciurilor din Campionatul de fotbal. Fiecare astfel de zonă poate crea un eveniment în sine.

Călin Ile, preşedintele Federaţiei Industriei Hoteliere din România, afirmă că UEFA va acorda licenţe pentru zece oraşe, în afară de Capitală, pentru a organiza zone pentru vizionarea partidelor din Campionatul de fotbal EURO 2020.  „Acestea creează evenimente în sine, în anumite locuri. Generarea de evenimente în luna iunie, când vor avea loc meciurile, trebuie luată în considerare. Sunt aşteptări mari de la Euro 2020. Întrebarea este cât de mult ne implicăm noi pentru ca aceste evenimente să ducă la atingerea acestor aşteptări“, a declarat Călin Ile la conferinţa Industria Berii din România, un eveniment organizat de revista Business Magazin, Ziarul Financiar şi Asociaţia Berarii României.

România va găzdui patru meciuri la Euro 2020, iar dacă cei din industria berii spun că un boom în consum depinde de calificarea României la acest turneu european, reprezentanţii industriei hoteliere spun că impactul în turism şi în consum se va simţi indiferent de prezenţa Naţionalei. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO