ZF 24

Călin Popescu Tăriceanu, despre Klaus Iohannis: Cât timp respectă Constituţia, nu ştiu dacă suspendarea e prioritate

Călin Popescu Tăriceanu, despre Klaus Iohannis: Cât...

Autor: Ana Petrescu

12.07.2018, 21:39 72

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat joi că, atâta timp cât şeful statului respectă Constituţia, nu ştie dacă suspendarea mai este o prioritate. Liviu Dragnea declarare cu o zi înainte că planul suspendării rămâne de actualitate.

"Atâta vreme cât preşedintele va respecta Constituţia, va lăsa ca lucrurile să evolueze normal în acest demers de a scoate mizeria la suprafaţă, nu ştiu dacă suspendarea va mai fi o prioritate. Trebuie să existe un demers solid şi constitutional. Cred că trebuie să ajungem la un moment T0. Ce facem cu aceste mii de dosare în care viciile de procedură sunt evidente. Actele de poliţie judiciară sunt clare. Ce facem cu ele? Le lăsăm aşa?", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Antena 3.

Liviu Dragnea a declarat, miercuri, că suspendarea preşedintelui este un plan care rămâne în picioare.

"La ora asta nu ştiu ce ar trebui să se întâmple pentru că acest proces să se întâmple la toamna. Este vorba despre parlamentari. Nu e obligatoriu în toamna. Se pot întâmpla lucruri. Am vorbit cu colegii mei luni. Le-am spus că pot merge în vacanţă parlamentară, dar sa aibă telefoanele la ei ca s-ar putea să ne vedem", a mai declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

"Nimic din ce a spus şi făcut până acum nu îmi dă speranţa că poate interveni ceva. Nu vreau să forţez pe nimeni, e o discuţie ", a mai spus liderul PSD.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO