ZF 24

Cântăreaţă de muzică populară din Gorj a murit la 37 de ani, în urma unui accident rutier

Cântăreaţă de muzică populară din Gorj a murit la...

Autor: Loredana Ficiu, Mediafax

01.09.2017, 20:00 34255

Cântăreaţa de muzică populară Elena Epure din judeţul Gorj a murit, vineri, după ce maşina pe care o conducea a intrat într-un cap de pod. Artista în vârstă de 37 de ani, care avea permis de conducere de doar câteva luni, mergea să cânte la o nuntă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, Andrei Lazăr, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că accidentul s-a produs, vineri după-amiază, pe DE 79, în comuna gorjeană Bâlteni, unde maşina pe care o conducea cântăreaţa de muzică populară Elena Epure a intrat într-un cap de pod.

Femeia a pierdut controlul volanului, cel mai probabil din cauza vitezei şi a lipsei de experienţă. În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat, iar tânăra a fost prinsă sub maşină.

"O femeie de 37 de ani, din comuna Bolboşi, în timp ce se deplasa cu un autoturism, pe Drumul European 79, Bâlteni, a efectuat manevra de depăşire a mai multor autoturisme care se deplasau în aceeaşi direcţie şi, din cauza vitezei, a pierdut controlul direcţiei, a intrat în coliziune cu un cap de pod şi s-a răsturnat în şanţ. În urma incidentului, femeia a decedat. Era singură în maşină. Echipele de intervenţie sosite la faţa locului au constatat decesul, femeia rămăsese încarcerată. S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă", a declarat Andrei Lazăr.

Cântăreaţa de muzică populară a obţinut permisul de conducere în luna ianuarie a acestui an.

Interpreta se îndrepta spre Turceni, unde era aşteptată să cânte la o nuntă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO