ZF 24

Cardurile de salariu de la Piraeus pot fi utilizate fără comision la orice bancomat

Cardurile de salariu de la Piraeus pot fi utilizate...

Autor: Ciprian Botea

07.05.2015, 00:00 2146
Clienţii Piraeus Bank care deţin un card de salariu îşi pot retrage banii din cont fără comision de la oricare din cele 11.000 de ATM-uri din ţară, condiţia impusă de bancă fiind ca venitul încasat lunat să depăşească 2.000 de lei. Comparativ, comisionul standard la nivelul pieţei pentru sumele retrase de la alte ATM-uri decât cele ale băncii are a emis cardul este de 0,5% plus o sumă fixă (de regulă 2,5 lei). Cardurile sunt utilizate pe piaţa locală în principal pentru retragere de numerar de la bancomat, plăţile direct în magazin având o pondere de numai o cincime din tranzacţiile totale. Cardurile de debit emise de Piraeus sub sigla Visa pot fi emise în zece minute, fiind inscripţionate cu datele utilizatorului direct în sucursală, susţin oficialii Piraeus Bank.
 
„Cercetările pe care le-am făcut ne-au condus la concluzia că oamenii valorizează cel mai mult timpul pe care şi-l dedică lor şi celor apropiaţi. Aşa s-a născut ideea de a crea un card de salariu care poate fi emis instant şi poate fi accesat de oriunde, fără niciun cost pentru posesorul său”, a declarat Mădălina Teodorescu, director general adjunct al Piraeus Bank. Cardul de salariu a devenit în ultima perioadă principalul teritoriu de luptă pentru bănci, care văd acest produs ca pe un cârlig prin care îşi pot lărgi baza de clienţi. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO