ZF 24

Care sunt cele mai cool mantouri ale sezonului?

Care sunt cele mai cool mantouri ale sezonului?

Autor: Alexandra Caspruf

02.12.2014, 11:28 281

Aflată în plin sezon al libertăţii totale în modă, cu piese cât se poate de obişnuite impuse ca must have items, cu sneakers ce arată acum absolut firesc în compania unei ţinute sofisticate şi imprimeuri fast food pe rochii de gală, m-am decis să pornesc în căutarea jachetei perfecte. Iar dacă ar fi să găsesc un numitor comun al celor mai fabuloase mantouri, acesta ar fi cu siguranţă mood-ul retro, de la simplitatea anilor ‘90 şi opulenţa anilor ‘80 la libertatea anilor ‘70 sau feminitatea anilor ‘60. Nimic nou până acum, însă abordarea eclectică a designerilor deschide un capitol fresh în modă, în faţa căruia putem exclama cu entuziasm: It’s show time! În acest sezon nu mai vorbim de jachete ce întregesc o ţinută, ci de acele piese care o definesc. 

Dacă până acum eroul garderobei noastre era mantoul minimalist, de inspiraţie masculină, acum acesta se reinventează şi se impune mai ales prin volumele exagerate (Sacai, Comme des Garçons) sau lungimile maxi (Céline, Haider Ackermann, Lanvin).

Citiţi mai mult pe www.one.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO