ZF 24

Cărtureşti aşteaptă vânzări de 1 mil. euro la librăria deschisă în Centrul Vechi

Librăria Cărtureşti Carusel se întinde pe o suprafaţă de1.000 de metri pătraţi

Librăria Cărtureşti Carusel se întinde pe o suprafaţă de1.000 de metri pătraţi

Autor: Mirabela Tiron

13.02.2015, 00:06 1743
Noua librărie deschisă într-o clădire mo­nument din centrul vechi din Bucureşti de proprietarii lanţului Cărtureşti, unde se vor vinde 15.000 de titluri de carte românească şi străină, va atrage cel puţin 1.000 de clienţi zilnic, potrivit Nicoletei Iordan, coproprietara lanţului.
 
„Am închiriat pe zece ani clădirea în care am deschis Cărtureşti Carusel, ce se întinde pe 1.000 de metri pătraţi. Aceasta va fi a doua cea mai mare librărie din lanţ, după Căr­tu­reşti Verona şi este a doua cea mai mare investiţie pe care am făcut-o. Estimăm vânzări de aproape un milion de euro anul acesta“, a spus ea, fără a face publică valoarea in­ves­tiţiei.
 
Pentru deschiderea acestei librării compania a folosit şi un credit bancar. Cărtureşti Carusel ocupă şase niveluri în clă­direa deţinută de moştenitorii familiei de bancheri Chrisso­veloni pe strada Lipscani 55. Aici şi-a avut sediul fosta Bancă Chrissoveloni, naţionalizată în timpul comunis­mului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO