ZF 24

Casa Poporului conduce detasat piata de evenimente din Capitala, desi noii hotelieri pun la bataie 4.000 de locuri in acest an

09.04.2008, 21:00 56

50 de sali de conferinte cu o capacitate de 4.000 de locuri intra pe piata din Capitala in acest an, odata cu deschiderea de noi hoteluri. Cu toate acestea, liderii incontestabili ai pietei de evenimente din Bucuresti raman salile din Palatul Parlamentului si Sala Tronului din Muzeul National de Arta al Romaniei, care scot din buzunarele organizatorilor pana la 10.000 de euro pe zi.

Capitala dispune in prezent de 35.000 de locuri in 250 de sali de conferinte si spatii de expozitii, adica 37% din numarul total de spatii de intrunire la nivelul Romaniei. Cele 50 de sali care vor intra pe piata in acest an vor majora numarul locatiilor care gazduiesc evenimente cu 11%, ritm similar cu cel raportat anul trecut.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine ce capacitate vor avea unele dintre cele mai noi aparitii in domeniul hotelier si media numarului total de participanti la conferinte in Capitala pe an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO