ZF 24

Cât costă petrecerea de Revelion la cinci stele

Cât costă petrecerea de Revelion la cinci stele

Autor: Mirabela Tiron

14.12.2014, 11:27 221

Petrecerea de Revelion va rotunji cu câteva zeci de mii de lei veniturile hotelurilor de lux din Capitală, care au vândut până acum între 50% şi 70% din pachetele pregătite. Cei care vor sărbători trecerea dintre ani într-unul din restaurantele sau sălile de evenimente ale acestor hoteluri au scos din buzunar chiar şi 930 de lei de persoană.

„În acest moment avem rezervări confirmate în proporţie de peste 70%“, a declarat Iulia Hoinaru, marketing manager al hotelului de cinci stele Radisson Blu din Capitală, cel mai mare hotel din ţară după cifra de afaceri din 2013.

Hotelul organizează petrecerea de Revelion în restaurantele Prime Steaks and Seafood, cu o capacitate de 50 de locuri, tariful fiind de 600 de lei de persoană, dar şi în restaurantul Caffe Citta (cu o capacitate de 110 de locuri), unde tariful de persoană este de 450 de lei. Şi în restaurantul Sharkia, cu o capacitate de 90 de locuri, se va organiza petrecerea de Revelion, preţul fiind de 300 de lei de persoană. Tarifele includ TVA, dar băuturile nu sunt incluse în meniu. „Am pregătit un concept care include o cină festivă şi petrecere cu muzică live, alături de formaţia Publika.“

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO