ZF 24

Câţi bani va câştiga Simona Halep dacă se califică în finala turneului de la Roland Garros

Câţi bani va câştiga Simona Halep dacă se califică...
06.06.2018, 17:16 26302

Simona Halep a câştigat 380.000 de euro pentru că s-a calificat în sferturile de finală de la Roland Garros, urmând să primească 560.000 de euro pentru participarea în semi-finală. În cazul în care va reuşi să treacă de semi-finale şi să se califice în finală, are garantat un cec de 1,12 milioane de euro. Câştigătorul turneului de Grand Slam va lua acasă 2,2 milioane de euro, sumă mai mare cu aproape 5% faţă de anul trecut. 

Simona Halep a înfruntat-o miercuri, în sferturile de finală de la Roland Garros, pe Angelique Kerber. Liderul mondial a fost trimis să joace pe Suzanne Lenglen, a doua cea mai importantă arenă a complexului, în timp ce scena cea mare le va aparţine lui Garbine Muguruza şi Maria Şarapova.

Avertisment cutremurător de la Banca Mondială: Se apropie o nouă furtună perfectă. Decizia care aruncă din nou lumea în haos. ”Ne vom întoarce la criza din 2008. Consecinţele sunt extreme”

Este OFICIAL: Veste uriaşă de la Therme, la 5 ani după ce s-a deschis în România. Anunţul tocmai a fost de cea mai mare plajă urbană din Europa

În acelaşi timp, Philippe Chatrier, cea mai mare arenă de la Roland Garros, se va umple pentru meciul dintre Garbine Muguruza şi Maria Şarapova, care va decide potenţiala adversară a Simonei Halep, în cazul în care constănţeanca se califică în semifinale. După duelul foştilor lideri mondiali, scena îi va aparţine lui Rafa Nadal, care va juca împotriva argentinianului Diego Sebastian Schwartzman.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO