ZF 24

CE Craiova va investi pana la 36 mil. lei la sucursala Isalnita

09.01.2008, 13:52 23

Complexul Energetic (CE) Craiova va investi o suma cuprinsa intre 29,7 milioane de lei si 36 de milioane de lei pentru realizarea unor lucrari de modernizare si reparatii la sucursala Isalnita, prin trei licitatii programate pentru luna februarie, a anuntat producatorul de energie detinut de stat, citat de Mediafax.

Cel mai mare contract are o valoare estimata intre 14,5 de milioane de lei si 17 milioane de lei si presupune retehnologizarea a opt ventilatoare de la cazanele cu abur ale celor mai mari blocuri energetice ale sucursalei, respectiv grupurile 7 si 8.

Contractul va fi atribuit prin licitatie deschisa, la 22 februarie, executia lucrarilor fiind estimata sa dureze circa noua luni.

CE Craiova va organiza alte doua licitatii, la jumatatea lunii februarie, pentru achizitia de echipamente si reparatii la aceeasi sucursala.

Termocentrala va cumpara, la un pret estimat intre 9,2 milioane de lei si 11,5 milioane de lei, doua instalatii de incalzire a apei pentru cazanele cu abur, echipamentele urmand sa fie montate in termen de sase luni de la data semnarii acordului.

Complexul Energetic Craiova este a treia termocentrala ca marime din zona Olteniei, dupa Turceni si Rovinari. Cele trei unitati livreaza anual aproape o treime din necesarul de energie electrica al Romaniei.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO