ZF 24

Ce scrie Financial Times pe prima pagina de astazi

Ce scrie Financial Times pe prima pagina de astazi
24.11.2009, 09:34 15

Gordon Brown si David Cameron nu gasesc o solutie comunapentru problema deficitului

Gordon Brown si David Cameron nu au reusit sa se puna de acordin privinta planului menit sa reduca deficitul bugetar al MariiBritanii, liderii partidului cautand avantajele politice intr-oproblema cruciala pentru alegerile de anul viitor. Primul ministrusi liderul Partidului Conservator au pretins amandoi sustinereinternationala pentru abordarea lor, dupa ce fiecare a spus capropunerea rivalului sau va pune in pericol revenireaeconomiei.

Lloyds strange 13,5 miliarde lire printr-o emisiune deactiuni

Lloyds Banking Group va lansa astazi cea mai mare emisiune dedrepturi din Marea Britanie, dorind sa obtina 13,5 mld. lire. Bancava oferi investitorilor actiuni la pretul de 36 penny per actiune,un pret foarte mic. Emisiunea face parte dintr-un plan mai amplu,Lloyds dorind sa obtina 22,5 mld. lire pentru a echilibra bilantulbancii, afectat de preluarea din 2008 a HBOS, care nu s-a doveditde bun augur.

Conservatorii doresc sa impuna departamentelorguvernamentale reducerea emisiilor de carbon

Un guvern conservator in Marea Britanie ar reduce finantareapentru departamentele guvernamentale de pe Whitehall (strada undeacestea sunt localizate) care nu reduc emisiunile de carbon cu 10%in decursul unui an, potrivit lui George Osborne, membrul alpartidului aflat acum in opozitie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO