ZF 24

Cea mai mare cadere la BVB din ultimele patru luni. O singura actiune a inchis pe plus

Dezastrul continua pe Bursa de la Bucuresti: Cea mai mare cadere din ultimele patru luni. O singura actiune a inchis pe plus
28.10.2009, 16:48 67

Indicele BET-FI, care urmareste evolutia celor cinci societatide investitii financiare de la Bursa de Valori Bucuresti, a scazutcu 6% in sedinta de miercuri, cel mai mare declin din ultimelepatru luni, pe o piata in picaj cu 4%.Indicele BET, al celor mailichide zece companii, s-a depreciat cu 3,29%. Evolutia de miercurivine dupa un declin major inregistrat miercuri, pe fondul trenduluinegativ de pe pietele europene.

O singura companie din cele 101 incluse pe piata reglementata aBVB a reusit sa inregistreze cresteri, respectiv Casa de BucovinaClub de Munte, cu un avans de 1,25%, insa pe un rulaj de nici 1.000de euro.

Valoarea totala a tranzactiilor de pe piata reglementata a urcatla 32 de milioane de lei, cele mai lichide titluri fiind SIF-urile,Banca Transilvania si BRD.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO