ZF 24

CEC Bank oferă clientilor noi un depozit în lei cu dobândă de 6,5% pe an, mai mare decât dobânda standard, de 6% pe an – ghişeu şi 6,2% pe an – online

CEC Bank oferă clientilor noi un depozit în lei cu...

Autor: Roxana Rosu

15.09.2023, 11:31 1177

CEC Bank continuă campania derulată pentru Pachetul Grijă Completă şi acordă o dobândă de 6,5% pe an, mai mare decât dobânda standard, de 6% pe an – ghişeu şi 6,2% pe an – online.

"CEC Bank continuă să încurajeze economisirea prin acordarea unor dobânzi atractive la depozite. Credem că economisirea este un obicei sănătos şi CEC Bank are grijă de economiile românilor. Astfel, pentru depozitele în lei cu depuneri ulterioare, disponibile atât în unităţile CEC Bank, cât şi în magazinul online CEC-IN.ro, constituite de clienţii care deţin/achiziţionează Pachetul Grijă Completă, se acordă o dobândă de 6,5% pe an, mai mare decât dobânda standard (de 6,0% pe an – ghişeu şi 6,2% pe an - online)”, a declarat Adina Călin, director produse în cadrul CEC Bank. 

Cu depozitul cu depuneri ulterioare oferit de CEC Bank, clienţii pot economisi în ritmul lor, adăugând oricând sume suplimentare, fie prin plăţi automate, fie prin depuneri ocazionale. În plus, cei care achiziţionează Pachetul au plăţi interbancare gratuite, în lei, nelimitat. Iar dacă îşi încasează salariul prin Bancă, au zero comision de administrare Pachet.

Pachetul Grija Completă de la CEC Bank se adresează exclusiv clienţilor noi şi include acces la produse şi servicii bancare pentru a putea realiza de oriunde operaţiunile de zi cu zi.

Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă reţea naţională, cu peste 1.000 de sucursale şi unităţi teritoriale şi cu active de 69,08 miliarde lei, la sfârşitul primului semestru al anului 2023