ZF 24

Cei mai importanţi jucători din piaţa de energie la ZF Power Summit ’13

Cei mai importanţi jucători din piaţa de energie la ZF...
26.02.2013, 14:44 593

Cei mai influenţi manageri executivi şi antreprenori din industria energiei vor vorbi despre evoluţia sistemului energetic al României şi vor dezvălui cum vor influenţa deciziile lor viaţa sau planurile de business, la conferinţa  “ZF Power Summit’13” organizată de ZIARUL FINANCIAR în data de 27-28 februarie 2013, la Hotelul Radisson din Bucuresti.

Aflat la a doua ediţie, ZF Power Summit’13, îşi propune să repete experienţa de anul trecut, în acelaşi format bazat în special pe dialogul direct cu cei implicaţi. Astfel, celor care doresc să afle totul despre energie, le sunt pregătite două zile în care vor putea asista la dezbateri cu şefii celor mai mari companii din domeniul energei din România, care coordonează anual businessuri de milioane de euro şi factorii de decizie din partea statului, cu privire la perspectivele industriei energiei. Titov Buzescu- Rompetrol, Mariana Gheorghe- OMV-Petrom,  Eric Stab - GDF Suez, Frank Hajdinjak-E.ON, Jan Veskrna- CEZ Romania, Luca D’Agnese – Enel Romania, Kinga Daradics – MOL Romania, împreuna cu Nicolae Havrileţ, Preşedintele ANRE, Alexandru Săndulescu, Directorul Direcţiei de Energie, Ministerul Economiei, sunt doar câteva dintre numele care completează lista speakerilor de top, ce vor fi prezenţi în cadrul dezbaterilor.   ZF Power Summit 2013 vine cu un concept complex, cele 2 zile de eveniment îmbinând conferinţe, sesiuni interactive, studii de caz de succes şi dezbateri pe subiecte de actualitate din domeniul energiei, utile tuturor managerilor.

Care vor fi listările anului la Bursa de Valori în ceea ce priveşte domeniul energetic ?, Există un plan al statului român de a beneficia în vreun fel de schema de sprijin de 10 miliarde de euro pe care o pune la dispoziţia investitorilor în energia verde?, Va decola în sfârşit piaţa proiectelor solare?, Are sau nu nevoie România de gazele de şist? Ce decizie se va lua în acest sens?, Câte eoliene va avea România la finalul acestui an?, Va găsi în sfârşit statul investitori pentru marile proiecte energetice sau deja se impune o reconfigurare a acestor investiţii?, Dezvoltarea bursei de energie Bucureşti: care sunt planurile în ceea ce priveşte obţinerea unei burse regionale cu sediul în România?, Primul an complet de liberalizare a preţurilor la energie şi gaze: Cât va costa electricitatea la sfârşitul lui 2013, dar gazul natural?, Piaţa de fuziuni şi achiziţii în 2013: ce tranzacţii ar putea avea loc anul acesta?, Mineritul în România: O activitate pe cale dispariţie sau o şansă de dezvoltare? sunt doar câteva dintre întrebările care vor primi răspunsuri din partea celor mai influenţi jucatori ai acestei pieţe.

Tot în cadrul evenimentului ZF Power Summit’13, Ziarul Financiar va lansa a doua ediţie a Anuarului de Energie 2013. Acesta prezintă valoarea proiectelor noi de producere a energiei puse în funcţiune anul trecut şi tot ce ţine de domeniile petrolului, gazelor naturale şi energiei.

Din paginile Anuarului de Energie cititorii vor afla informaţii privind creşterile prin stagnare ale petrolului, evoluţia actuală şi potenţială a gazelor naturale şi surpriza importurilor din domeniul electricităţii. Ce se întamplă cu bursa de energie, unde este raiul eolienelor, care sunt judeţele care au atras cei mai mulţi bani din eoliene sau solare şi cum poate fi gândită schema pentru energie verde în asa fel încât să-i diferenţieze pe cei care folosesc componente locale, sunt intrebari ale căror raspunsuri întregesc conţinutul anuarului.

De asemenea, părerea avocaţilor privind domeniul energetic al României şi care sunt evenimentele internaţionale ale anului 2012, completează lista informaţiilor prezente în Anuarul de Energie care va fi lansat miercuri, 27 februarie, în prima zi a evenimentului ZF Power Summit’13, organizat de Ziarul Financiar şi va fi disponibil timp de o luna de la ziua lansarii, în reţelele Inmedio si Relay.

Mai multe informaţii despre eveniment, program şi vorbitori sunt disponibile în secţiunea dedicată de pe site-ul www.zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO