ZF 24

Cel mai bine păstrate secrete ale H&M. Ce dezvăluiri a făcut un fost angajat

Cel mai bine păstrate secrete ale H&M. Ce dezvăluiri a...
23.04.2017, 00:00 2789

4. Shoppingul online ar trebui să se bazeze pe filtre: puteţi găsi un volum mare de produse frumoase, în tendinţe, folosind filtrul ”trend”. Aceste produse sunt deseori la reduceri şi nu se găsesc întotdeauna în magazin. Produsele găsite online ajung în magazine la două-trei săptămâni după listarea lor acolo; dacă sunt produse mai speciale, poate chiar mai târziu sau chiar deloc.

5. Veniţi în magazine la 9, plecaţi înainte de prânz: în acest interval orar, veţi găsi cea mai mare curăţenie în magazine. Personalul a terminat curăţenia, totodată, toate articolele returnate la cabina de probă au fost aşezate la locurile lor. Este puţin probabil să găsiţi cozi la această oră la cabina de probă, iar personalul are mai mult timp pentru voi.

6. Este locul ideal din care să vă aprovizionaţi cu produse de îmbrăcat de bază: H&M este ca o Mecca a produselor de acest tip - din acest motiv, cele mai bune produse de acest fel se vând foarte repede; cumpăraţi aceste produse cu o lună înainte ca noul sezon să înceapă (dacă aveţi nevoie de un pullover subţire de primăvară, cumpăraţi-l în februarie, de exemplu).

7. Este bine să cunoaşteţi perioadele de reduceri: reducerile de la H&M au loc odată la câteva săptămâni, în cazul celor care includ câteva articole care nu se vând foarte repede;  reducerile mari sunt organizate la finalul fiecărui sezon - este bine să îi întrebaţi pe angajaţi unde se află produsele aflate la cele mai reduceri şi când se organizează promoţiile (unele produse de calitate pot ajunge la un discount de 50%).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO