ZF 24

Cel mai bun job din lume: te plimbi pe insule pentru un salariu de 110.000 dolari/6 luni

Cel mai bun job din lume: te plimbi pe insule pentru un salariu de 110.000 dolari/an
06.05.2009, 16:00 216

Un britanic a castigat concursul pentru “cel mai bun job din lume” – acela de ingrijitor al unui insule tropicale australiene – slujba ce a ajuns la urechile oamenilor din intreaga lume cu ajutorul unei campanii de marketing inovative, care a demonstrat inca o data puterea mass media, scrie agentia de presa Thompson Reuters.

Ben Southall, in varsta de 34 de ani, a fost ales castigator dintre cei 16 finalisti ai concursului puternic mediatizat pus la cale de Tourism Queensland. Competitia a atras aproximativ 34.700 vizitatori pe site, din aproape 200 de state, depasind toate asteptarile, si ajutand la promovarea turismului in statul australian.

Jobul consta in explorarea insulelor din Marea Bariera de Corali pe o perioada de sase luni si raportarea in fata oficiului Turismului din Queensland si in fata lumii intregi prin intermediul blogurilor, a unui jurnal foto, a updatarilor video si a interviurilor.

De asemenea, este posibila, la alegere, hranirea pestilor, primirea postei si curatarea piscinei. In schimbul acestor servicii se primeste un salariu de 110.000 dolari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels