ZF 24

Cel mai longeviv manager din servicii medicale: Piaţa s-a aglomerat, dar există potenţial de creştere

Vassilis Chaniotis, directorul general al Centrului Medical Medsana
În perioada de criză economică, în care puterea de cumpărare a înregistrat scăderi semnificative, am observat tendinţa consumatorilor de a se limita la servicii medicale strict necesare. Criteriul principal de selecţie a clinicilor a devenit preţul.

Vassilis Chaniotis, directorul general al Centrului Medical Medsana În perioada de criză economică, în care puterea de cumpărare a înregistrat scăderi semnificative, am observat tendinţa consumatorilor de a se limita la servicii medicale strict necesare. Criteriul principal de selecţie a clinicilor a devenit preţul.

Autor: Ioana David

04.11.2013, 00:08 325
Vassilis Chaniotis, inginer constructor, a venit în urmă cu 18 ani în România pentru a superviza, timp de o lună lucrările la clinica Medsana, care atunci se construia în zona Cotroceni din Bu­cureşti. I-a plăcut domeniul serviciilor medicale şi proiectul pe care acţionarii greci îl ridicau şi la propunerea proprietarilor a rămas pentru a coordona această investiţie.
 
În prezent este directorul general al Centrului Medical Medsana, companie care aşteaptă afaceri de 5,5 mil. euro anul acesta, şi a devenit cel mai longeviv manager din piaţa privată de servicii medicale.
 
„Am absolvit facultatea de inginerie civilă şi un master în management în Marea Britanie şi apoi am ocupat funcţia de construction manager într-o firmă de construcţii publice din Grecia. Am ajuns în România în anul 1995. (…) Am fost atras de noul proiect, mi-a plăcut domeniul serviciilor medicale, mi-au plăcut oamenii şi ţara, iar la propunerea acţionarilor din Grecia am rămas în România pentru a coordona acest business“, a spus Vassilis Chaniotis.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO