ZF 24

Cel mai pregatit angajat roman: A platit pentru un MBA cat pentru un Ferrari

Cel mai pregatit angajat roman: A platit pentru un MBA cat pentru un Ferrari
24.03.2010, 11:00 49

Are 40 de ani si a platit 150.000 de dolari pentru un program detip EMBA, destinat in special top-managerilor, iar de la absolvirealui in acest an este asaltat de head-hunteri, scrie Business Magazin.

"Am zis ca daca tot fac un program EMBA, macar sa fac unul detop". Explicatia lui Alexandru Lupea, singurul roman care aabsolvit Trium, un program comun organizat in parteneriat cu LondonSchool of Economics, New York University, HEC Paris si consideratde Financial Times al doilea cel mai important din lume, vine pe unton cat se poate de calm.

Chiar daca pentru a ajunge la aceasta performanta s-a straduitdestul de mult - a trecut printr-o serie de examene si interviuripentru a fi admis, iar timp de 20 de luni, cat a durat desfasurareaefectiva a programului, Lupea a fost nevoit sa dea dovada deimplicare totala.

Cititi mai multe despre singurul absolvent roman al unuia din celemai prestigioase programe EMBA pe www.businessmagazin.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO