ZF 24

Cele mai bune idei de startup-uri în tehnologie se pot înscrie la Startup Spotlight 2016

Cele mai bune idei de startup-uri în tehnologie se pot...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

24.08.2016, 12:28 201

How to Web, comunitatea antreprenorilor în tehnologie, a pornit înscrierile pentru programul Startup Spotlight 2016, prin care sunt susţinute afacerile din domeniul tehnologic. Cele 50 de echipe care vor fi acceptate în final în program îşi vor prezenta produsele în cadrul unei conferinţe.

Cea de-a şaptea ediţie a conferinţei How to Web va avea loc pe 1 şi 2 noiembrie 2016, la Teatrul Naţional din Bucureşti. Autorii propunerilor de business vor beneficia de mentorat, conexiuni relevante în industrie şi cu investitori, expunere media, parteneri de distribuţie şi vor putea câştiga premii în bani.

Anul trecut, Startup Spotlight a reunit 30 de startup-uri din nouă ţări. Pe parcursul celor două zile ale evenimentului, echipele au participat la 384 de întâlniri de afaceri cu 54 de experţi în industrie din Europa. 27 din cele 30 de companii care au participat la Startup Spotlight în 2015 şi-au lansat produsele pe piaţă şi şi-au mărit numărul de clienţi pe parcursul ultimului an.

În 2016, How to Web Startup Spotlight se va desfăşura pe parcursul a trei zile şi va accepta înscrieri din toată Europa. Aplicaţiile pentru startup-urile care inovează în domeniul eHealth, în industria hardware, platforme B2B, Big Data si Analytics, Fintech (servicii financiare, metode de plată, asigurări, infrastructură, finanţe), Securitate Cibernetică (aplicaţii de securitate, soluţii de securitate pentru companii, soluţii de apărare împotriva atacurilor cibernetice) sau Gaming & Entertainment (jocuri, realitate augmentată - AR, realitate virtuală - VR, aplicaţii sociale, tehnologii creative), Agrotech sau Educaţie sunt deschise până pe 25 Septembrie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO