ZF 24

Cele mai bune ţinute din acest an. Galerie FOTO

Cele mai bune ţinute din acest an

Cele mai bune ţinute din acest an

Autor: GQ.ro

24.10.2014, 10:37 697

David Gandy a depăşit de multă vreme stadiul de simplu model. El este, fără niciun dubiu, un gentleman în toate sensurile posibile ale acestui cuvânt. Din punct de vedere vestimentar, el iese foarte rar din zona clasică a costumului, însă ţinutele sale nu sunt nici pe departe monotone. De fiecare dată, Gandy aduce un plus prin modul în care îmbină articolele vestimentare, accesoriile şi culorile acestora. Practic, orice ţinută pe care el o adoptă poate fi folosită cu uşurinţă ca sursă de inspiraţie.

Şi, în caz că cineva are impresia că exteriorul impecabil este tot ceea ce Gandy are de oferit, îl invităm să mai reflecteze puţin asupra acestui aspect. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru noi anul trecut, David a mărturisit că faima de care se bucură nu îl afectează cu nimic pe omul simplu din spatele ei: “David Gandy este înainte de toate un brand şi asta am decis să creăm încă de la început. Acest Gandy este cel pe care oamenii îl percep ca fiind The Supermodel, The Style Expert sau tipul mediteraneean din reclama Dolce and Gabbana la Light Blue... e un om care joacă un rol, ca orice actor. Dar toate acestea nu mă schimbă deloc pe mine, Gandy cel din viaţa de zi cu zi. Sper din tot sufletul ca atunci când oamenii mă întâlnesc să vadă în mine un om simplu, cu picioarele pe pământ, cu care pot să se amuze.”

Vizualizaţi galeria foto integral pe www.gq.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO