ZF 24

Cele mai proaste obiceiuri la birou: dezordinea, mirosul de ţigară şi mirosul de mâncare

Cele mai proaste obiceiuri la birou: dezordinea, mirosul...

Autor: CSID.ro

21.03.2015, 10:56 866

Dezordinea de pe birouri, mirosul de ţigară emanat de haine şi mâncărurile cu arome pronunţate se numără printre lucrurile pe care le detestă la colegii lor persoanele care lucrează într-un birou, potrivit dailymail.co.uk, relateazaMediafax.

Mâncărurile consumate la birou şi mirosul de ţigară se numără printre motivele pentru care unii oameni ar putea să devină neplăcuţi în ochii colegilor, potrivit unui studiu comandat de brandul de produse de lux Nicoccino.

În timp ce majoritatea bărbaţilor nu suportă dezordinea de pe birouri, cele mai multe femei urăsc cel mai tare mâncărurile cu miros pronunţat, potrivit rezultatelor acestui studiu.

Pe al doilea loc pe lista de "păcate" în ochii femeilor se află persoanele care întârzie la serviciu, în timp ce pe locul secund în lista bărbaţilor se află mirosul puternic de parfum/ aftershave.Mâncărurile consumate la birou şi mirosul de ţigară se numără printre motivele pentru care unii oameni ar putea să devină neplăcuţi în ochii colegilor, potrivit unui studiu comandat de brandul de produse de lux Nicoccino.

Citiţi articolul integral pe www.csid.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO