ZF 24

Celine Dion îşi scoate la vânzare casa din Florida pentru 72,5 milioane de dolari

Foto: Alexandre Parent

Foto: Alexandre Parent

Autor: Octavian Calei

23.08.2013, 17:34 2001

Cântăreaţa Celine Dion şi-a scos la vânzare casa din Florida pentru suma de 72,5 milioane de dolari, informează Wall Street Journal.

Casa este construită într-un stil originar din Bahamas pe un teren de 2,3 hectare şi are o suprafaţă de aproape 900 de metri pătraţi, cu cinci camere şi cinci băi, o sufragerie cu tavane arcuite, o terasă, o cameră media, lift şi o aripă pentru oaspeţi. Dormitorul principal are un spaţiu amenajat special pentru un dulap cu rafturi automatizate pentru haine şi un carusel pentru încălţăminte. Locuinţa este înconjurată de o terasă cu două punţi, una cu un şemineu şi alta cu o cadă cu hidromasaj.

Pe proprietatea cântăreţei se află şi o casă pentru oaspeţi cu opt dormitoare, un teren de tenis şi un simulator de golf, o piscină, o plajă, un loc de odihnă şi o cameră pentru masaj.

Proprietatea are trei piscine, una lângă Oceanul Atlantic, şi două bazine care comunică între ele, fiind amenajate ca parc de distracţii, cu două tobogane.

Terenul are o deschidere de peste 120 de metri la ocean şi două garaje: unul pentru patru maşini şi altul pentru trei maşini.

Celine Dion a cumpărat împreună cu soţul ei, René Angélil, o parte din teren prin firma proprie din Canada, Renlec Management, în 2005 cu 12,5 milioane de dolari şi ulterior proprietatea alăturată, în 2008, cu 7 milioane de dolari. Cuplul a demolat casa de pe prima proprietate, construind-o pe cea din prezent.

Brokerul care administrează tranzacţia, Joseph Montanaro, de la Sotheby’s International Realty Quebec, a declarat că Celine Dion vinde proprietatea pentru că petrece mai mult timp în Las Vegas, unde are un contract cu Caesars Palace până în 2019.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO