ZF 24

Centrul comercial Baneasa isi extinde spatiul inchiriabil cu 30%

31.07.2007, 13:36 21

Complexul comercial Baneasa Shopping City dezvoltat in nordul Capitalei, va fi extins cu circa 20.000 de metri patrati fata de planul initial, iar investitia totala va depasi 150 de milioane de euro, a anuntat astazi compania.

Baneasa Shopping City a dezvoltat proiectul initial, prin reconfigurarea intrarii principale pentru a incorpora un department store si prin dublarea suprafetei destinate zonei de distractie, de la 15.000 mp la 30.000 mp, se arata intr-un comunicat al companiei.

"Am refacut intrarea principala a centrului comercial si am dublat marimea suprafetei centrului de distractii. Astfel suprafata totala inchiriabila a crescut cu 30%. Bugetul destinat constructiei a crescut, in paralel, si apreciem ca acesta va depasi 150 milioane Euro pana la inaugurarea proiectului", a declarat Ali Ergun Ergen, Administrator si Retail Development Manager al Baneasa Developments.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO