ZF 24

Christina Verchere, CEO-ul OMV Petrom, la ZF Power Summit, 19-20 februarie: Care va fi mesajul celui mai puternic executiv din domeniul energetic?

Christina Verchere, CEO-ul OMV Petrom, la ZF Power...
13.02.2019, 15:27 292

Christina Verchere a preluat in mai, anul trecut, functia de director general al OMV Petrom, punand astfel punct mandatului de 12 ani detinut de Mariana Gheorghe la carma producatorului de petrol si gaze. Ca business, OMV Petrom este cea mai mare afacere din domeniul energetic, ani de-a randul fiind si cea mai mare companie din Romania.

Astfel, OMV Petrom este practic unicul producator local de petrol, asigura jumatate din productia nationala de gaze, are o pondere de 6% din productia de energie si este liderul comertului de carburanti. De asemenea, compania, alaturi de partenerul sau american, ExxonMobil, este implicata in proiectul de explorare si productie offshore Neptun Deep, din Marea Neagra, aceasta fiind una dintre cele mai asteptate decizii de investitii de catre economia Romaniei.

Rezervaţi-vă AICI biletul la ZF Power Summit 

Va merge mai departe OMV Petrom cu proiectul din Marea Neagra? Cum este afectata compania si planurile sale de noile masuri fiscale? Cum se vor vedea noile taxe in evolutia productiei de hidrocarburi? Va importa Romania mai multe resurse energetice sau va sti cum sa isi joace cartea regionala? Unde se va duce barilul de petrol si cat de bun este actualul nivel pentru investitiile in zacaminte mature?

Toate aceste teme vor fi abordate alaturi de CEO-ul OMV Petrom intr-o dezbatere in care si-au confirmat prezenta toti marii jucatori din domeniul explorarii si productiei de hidrocarburi.

Alaturi de Christina Verchere, alti peste 35 de manageri, analisti, dar si atutoritati au confirmat prezenta la cea de-a opta editie a ZF Power Summit.

Conferinta, dedicata in exclusivitate temelor energetice, s-a transformat intr-o referinta pentru piata de profil prin calibrul invitatilor sai si prin calitatea dezbaterilor. ZF Power Summit va avea loc anul acesta in perioada 19-20 februarie la hotelul Radisson Blu, sala Atlas, din Bucuresti.

Pentru informatii actualizate despre acest eveniment, accesati www.zf.ro/conferinte pentru a vedea lista completa a speakerilor, dar si agenda ZF Power Summit 2019 pe pagina dedicata conferintei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO