ZF 24

Citiţi luni în Business Magazin

Citiţi luni în Business Magazin

Autor: Razvan Muresan

30.03.2012, 17:46 425

"Cea mai puternică din asigurări" este materialul de copertă pe care revista BUSINESS Magazin vi-l propune din 2 aprilie. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.

COVER STORY: Cea mai puternică din asigurări

Şi-a petrecut o treime din viaţă fiind manager, şi o aşteaptă încă şi mai mulţi ani în care va simţi gustul puterii şi al unei împliniri profesionale ca de manual de management. Urmează povestea doamnei care la 36 de ani are lumea asigurărilor la picioare, fără să-şi fi imaginat vreodată unde o va duce pasiunea sa pentru matematică şi economie. Cum şi-a asigurat Cornelia Coman succesul şi ce viteză a avut roller-coasterul carierei sale?

AFACERI: Piaţa Romană, un business de 60 de milioane de euro

Piaţa Romană reprezintă pentru proprietarii de restaurante, hoteluri şi magazine de haine un business de 60-70 de milioane de euro anual. Spre deosebire de Calea Victoriei, care s-a specializat ca stradă de modă de lux, şi spre deosebire de Calea Moşilor, populată în principal cu farmacii şi sucursale de bănci, Piaţa Romană ar putea fi descrisă ca "unitate în diversitate".

AUTO: Programul Rabla - dealerii încep lupta discounturilor

Demararea programului de casare, chiar şi cu trei luni întârziere, reprezintă gura de oxigen de care dealerii auto aveau mare nevoie. Abia acum începe lupta discounturilor.

BUSINESS HI-TECH: Noul iPad, sub lupă

În urmă cu doar doi ani, cei de la Apple au reuşit să dea naştere unui val ce urma să se transforme rapid într-un tsunami cu al lor prim iPad, dispozitivul care a adus pe buzele tuturor cuvântul "tabletă". Acum au lansat cea de-a treia lui generaţie, noul iPad, o tabletă cu care m-am jucat în ultimele zile şi care, fără să revoluţioneze, reuşeşte să îmbunătăţească vizibil experienţa utilizării zilnice.

FINANŢE: Pe când credite mai ieftine?

BNR a ajuns la a patra reducere din noiembrie încoace a dobânzii de politică monetară, care a ajuns la 5,25%, iar pe piaţa interbancară furnizează constant lichiditate. Totuşi, atât reluarea creditării în ritmul aşteptat de economie, cât şi ieftinirea pe măsură a împrumuturilor încă se lasă aşteptate.

BUSINESS Magazin este revista de business care, într-o manieră clară şi accesibilă, prezintă evenimentele cu adevărat relevante din mediul de afaceri din România şi din lume. De şase ani, evenimentele ce au impact asupra economiei şi mediului de afaceri românesc sunt reflectate cu acurateţe în analizele BUSINESS Magazin, iar premiile obţinute în aceşti ani sunt o recunoaştere a valorii brandului BM. BUSINESS Magazin apare lunea şi poate fi cumpărată de la centrele de difuzare a presei, la preţul de 4,9 lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO