ZF 24

Clientii Airbites trebuie sa aleaga un abonament RCS pana in februarie. Firma lui Teszari nu face reduceri

14.01.2010, 14:41 60

Fostii clienti ai Airbites, operator telecom preluat de romaniide la RCS&RDS de la elvetienii de la Swisscom, trebuie saaleaga pana la finele lunii februarie unul dintre planuriletarifare ale RCS pentru serviciile de telefonie, internet sauteleviziune, potrivit anuntului de pe pagina web a companiei.

Oferta dedicata a RCS&RDS pentru clientii Airbites nu includetarife mai mici fata de oferta standard a companiei.

Compania elvetiana Swisscom si-a vandut divizia din Romania,compania Airbites, catre grupul local RCS&RDS, potrivit unuianunt publicat pe site-ul companiei. Airbites avea cateva zeci demii de clienti pe TV si internet.

Compania lansase in 2008 servicii de televiziune IP (prin internet)in Bucuresti si Iasi si avea in plan sa extinda acoperirea si incelelalte patru orase in care isi dezvoltase reteaua (Roman, Bacau,Onesti si Barlad).

Air Bites a inregistrat in 2008 o cifra de afaceri de 2,9 mil. eurosi o pierdere neta de 8,5 mil. euro.
RCS&RDS este numarul unu din Romania pe servicii TV prin cablusi satelit si internet. Compania a inregistrat in 2008 afaceri de387 mil. euro.
Elvetienii de la Swisscom si-au vandut si divizia Airbites dinBulgaria, inca din aprilie 2009, catre compania Powernet.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO