ZF 24

Clientii Cosmote pot cumpara prin SMS licente BitDefender

14.01.2010, 19:03 87

Clientii Cosmote pot cumpa licente BitDefender sau le potprelungi prin SMS. Pentru achizitionarea unei licente, utilizatorultrebuie sa acceseze site-ul dedicat acestui serviciu si sa trimitaun SMS continand cuvantul cheie "BitDefender" la numerele specialindicate din dreptul fiecarui produs. SMS-ul este procesat de catreoperatorul de telefonie mobila din reteaua de care apartineutilizatorul, acesta fiind taxat cu pretul licentei achizitionate.In cazul in care utilizatorul este deja abonat la un operator detelefonie mobila, costul licentei ii va fi incarcat pe facturalunara de catre operator, iar in cazul folosirii unei cartelepreplatite, suma aferenta ii va fi automat dedusa din credituldisponibil.

Perioada de valabilitate a licentelor este de trei luni, iarcostul achizitionarii unei licente prin SMS porneste de la 5 Euro(fara TVA).

"Programul de plata prin SMS este dezvoltat impreuna cuRentabiliweb pentru piata din Romania. BitDefender reuseste sa isiconsolideze pozitia de leader pe piata produselor de securitate inRomania oferind produse si servicii diversificate si competitive.Sunt convins ca implementarea programului si in reteaua Cosmote vaavea un debut bun pentru ca si abonatii Cosmote au nevoie deservicii de securitate de calitate, care sunt doar la un SMSdistanta si raspund nevoilor anumitor grupe de clienti", a declaratRazvan Valceanu, Country Manager Romania, BitDefender.

Acest serviciu a fost dezvoltat de specialistii BitDefender incolaborare cu compania Rentabiliweb, fiind proiectat special pentruutilizatorii care doresc acces la produsele de securitateBitDefender intr-un mod extrem de rapid.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO