ZF 24

Clinica de psihologie Oana Nicolau: Contextul creat de pandemia de COVID-19 a ridicat un steag roşu pentru importanţa stresului angajaţilor

Oana Nicolau, psihoterapeut şi cofondator al Clinicii Oana Nicolau.
Sorin Nicolau, cofondatorul clinicii Oana Nicolau

Oana Nicolau, psihoterapeut şi cofondator al Clinicii Oana Nicolau. Sorin Nicolau, cofondatorul clinicii Oana Nicolau

Autor: Georgiana Mihalache

05.05.2020, 17:30 1106

♦ Clinica de psihologie Oana Nicolau ţinteşte afaceri de peste 1,3 mil. euro în 2020, cei mai mulţi clienţi venind din mediul corporate.

Clinica de psihologie Oana Nicolau, fondată de soţii Sorin şi Oana Nicolau în urmă cu 11 ani, a mutat complet sesiunile de terapie în mediul online, iar în primele trei luni din an a oferit peste 6.400 de terapii. După ce în 2019 a avut afaceri de 3,6 mil. lei, în creştere cu 30%, anul acesta cei doi antreprenori vor să depăşească un milion de euro afaceri, pe fondul creşterii cererii din partea pacienţilor individuali şi a companiilor.

„Contextul creat de pandemia coronavirusului a ridicat un steag roşu pentru importanţa stresului angajaţilor, pentru că există o probabilitate foarte ma­re de a ajunge la burnout (epuizare fizică şi psihică) chiar dacă lucrezi de acasă. A lucra de acasă pentru mulţi dintre noi a venit ca o provocare foarte mare, cu care mulţi încă se luptă din greu”, a spus Sorin Nicolau, cofon­da­torul clinicii Oana Nicolau.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO