ZF 24

Cognizant Softvision a mutat echipa de 400 de persoane din Timişoara într-un studio nou. La nivel naţional, compania a ajuns la o echipă de peste 2.500 de persoane şi continuă recrutările

Cognizant Softvision a mutat echipa de 400 de persoane...

Autor: Ioana Niţă

18.11.2022, 07:00 449

Cognizant Softvision, divizia de inginerie digitală integrată a americanilor de la Cognizant - una dintre cele mai importante companii de servicii profesionale din lume, a ajuns la peste 2.500 de angajaţi în România, în cele cinci studio-uri pe care le are în Cluj-Napoca, Bucureşti, Iaşi, Baia Mare şi Timişoara şi continuă recrutările, având deschise în prezent peste 20 de poziţii, conform datelor de pe site-ul propriu. Echipa din Timişoara, formată din 400 de persoane, s-a mutat recent într-un nou spaţiu în cadrul United Business Center 0, parte a Iulius Town Timişoara.

„Angajăm constant oameni pasionaţi, iar acum în hub-ul nostru din Timişoara avem aproape 400 de angajaţi, inclusiv colegi care lucrează doar remote în oraşe precum: Arad, Hunedoara şi Craiova. Recrutăm activ profesionişti din toate tehnologiile, de la Java, la Full Stack Web, .NET, DevOps, Mobile, QA, precum şi Business Analysts, Project Managers etc. În acest moment,  recrutăm la nivel naţional, înţelegând că oamenii nu trebuie să lucreze fizic în studiourile noastre. Le dăm putere să aleagă o experienţă de lucru hibridă care se potriveşte cel mai bine stilului lor de viaţă”, a declarat Raluca Dolan, director de resurse umane în cadrul Cognizant Softvision.

În Timişoara, precum şi în toată România, angajaţii colaborează la nivel global cu colegi din Statele Unite, Argentina, India, Filipine, Australia şi alte colţuri ale lumii, lucrând la proiecte inovatoare pentru companii de talie mondială. Specialiştii Cognizant Softvision furnizează soluţii transformatoare pentru toate industriile, cum ar fi serviciile bancare şi financiare, asigurări, farmacie şi ştiinţe medicale, auto şi retail şi altele.

Noul studio Cognizant Softvision din Timişoara are o suprafaţă de peste 2.100 mp, punându-le la dispoziţie angajaţilor un spaţiu deschis şi creativ sau spaţii speciale, orientate pe diverse nevoi de business.

„Modelul nostru Studio eXPerience are o abordare centrată pe fiecare dintre noi, fie că suntem clienţi sau angajaţi Cognizant Softvision. Aducem oamenii mai aproape de dezvoltarea produselor noastre, prin eliminarea zidurilor care există în mod tradiţional între producţie şi talent. Acest nou studio este cel mai bun upgrade de care te poţi bucura, dacă vrei să lucrezi din studio-ul din Timişoara şi suntem încântaţi să fim aici”, a spus Raul Petraşcu, Head of Communities Romania & Timisoara Studio Manager.

Compania este prezentă de zece ani pe piaţa din Timişoara, de dinainte ca firma locală Softvision să fie achiziţionată de americanii de la Cognizant, biroul din vestul ţării crescând an de an până la echipa actuală de 400 de persoane.

„În Cognizant Softvision suntem norocoşi să avem o cultură vibrantă, dezvoltată de 24 de ani în România. Este o onoare că anul acesta am marcat şi un milestone uimitor – de 10 ani în Timişoara. În urmă cu zece ani, am început cu câteva idei şi o mână de oameni în Timişoara, şi am crescut organic, construind o comunitate puternică, pasionată de tehnologie şi inovaţie.

De când am fost achiziţionaţi de Cognizant, în 2018, am muncit intens la construirea şi menţinerea unei culturi organizaţionale care depăşeşte aşteptările şi care inspiră şi alte studio-uri şi regiuni din cadrul reţelei noastre globale”, a precizat Mihai Constandiş, Country Manager România, AVP, Community Head Europe (GGM – Global Growth Markets).

 


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO