ZF 24

Comenzile pentru taxiuri au crescut cu 30% in Bucuresti, din cauza grevei de la metrou

Comenzile pentru taxi au crescut cu 30% in Bucuresti, din cauza grevei
18.11.2009, 12:17 65

Chiar daca RATB a suplimentat cu 200 de mijloace de transport incomun 47 de linii pentru a suplini lipsa metroului, tramvaiele siautobuzele nu au facut fata cererii. In acest context, cele maicastigate au fost companiile de taxi, care au inregistrat cresteride 30% ale comenzilor, insa eficienta a fost scazuta pentru camasinile mai mult au stat in trafic.

"Astazi au crescut comenzile cu 30% fata de o zi normala si ammutat o parte din masinile din tura de noaptea in cea de zi. Insaeficienta acestora a fost mai scazuta pentru ca au fost blocate intrafic", a declarat pentru ZF Cornel Busuioc, directorul general alTaxi Leone.

Potrivit unui chestionar ZF realizat ieri la care au raspuns 150de persoane, mai mult de 34% de respondeti au spus ca au intarziatdoua ore la serviciu din cauza grevei de la metrou. Aproape 29% auintarziat 30 de minute, in timp ce un sfert au declarat ca au ajunscu o ora mai tarziu la serviciu, in timp ce restul au intarziat 90de minute.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO