ZF 24

Compa Sibiu si-ar putea majora capitalul social cu 7,4 mil. lei, la 22,3 mil. lei

21.03.2007, 17:01 13

Compania producatoare de piese auto Compa din Sibiu intentioneaza sa-si majoreze capitalul social cu 7,4 milioane de lei, la 22,3 milioane de lei, prin aportul in numerar al actionarilor, potrivit datelor firmei transmise, astazi, Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Majorarea de capital urmeaza sa fie discutata de catre actionari, la 27 aprilie.

Operatiunea se va realiza prin emiterea a 74,3 milioane de actiuni cu o valoare nominala de 0,1 lei pe titlu. Pretul de subscriere va fi egal cu valoarea nominala, iar fiecare actionar va putea subscrie o actiune noua pentru doua actiuni detinute.

Actionarii vor discuta, la aceeasi data, situatiile financiare pentru anul trecut si bugetul de venituri si cheltuieli, si planul de investitii pentru acest an.

Consiliul de Administratie al companiei a propus actionarilor repartizarea profitului din anul 2006 la surse proprii de finantare.

Compa a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 241,8 milioane lei, in crestere cu 7,1% fata de nivelul din 2005, in timp ce profitul firmei a fost de 10,7 milioane lei, cu 55% peste castigul din anul anterior, potrivit rezultatelor preliminare ale firmei. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO