ZF 24

Compania care a redecorat hotelurile JW Marriott şi Sheraton caută parteneri

Compania care a redecorat hotelurile JW Marriott şi...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

26.12.2018, 13:56 914

Povestea reţelei de magazine cu decoraţiuni interioare Silver Decor a început în 2006, iar ulterior compania şi-a pus semnătura pe proiecte de redecorare în cadrul unor hoteluri precum JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Intercontinental, Sheraton sau restaurante precum Hanu’ Berarilor şi Gargantua. Primul magazin sub brandul Silver Decor a fost deschis în 2007, pe bulevardul Ion Mihalache din Capitală. Silver Decor reprezintă acum în România cinci branduri din  domeniul amenajărilor interioare (profiluri decorative Orac Decor, tapet de lux Arte Internaţional şi Omexco, lustre de cristal Preciosa şi parchet stratificat Karelia). Reţeaua de parteneri Silver Decor este în continuă dezvoltare la nivel naţional.

„Punem la dispoziţie informaţii, mostre, cataloage şi colaborăm cu peste 500 de arhitecti în toată ţara. Asigurăm montaj autorizat de fabrică în toată ţara, cu echipe specializate în Belgia. Oferim suport în amenajarea showroom-ului, training pentru vânzări şi montaj, bază de date locală arhitecţi şi designeri, vizite la fabrici şi expoziţii din domeniu”. Cei care doresc să fie parteneri Silver Decor trebuie să fie antreprenori tineri, pasionaţi de design interior şi de arhitecură, iar studiile în domeniu reprezintă un avantaj.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO