ZF 24

Compania Corus va construi o fabrica la Sfantu Gheorghe

17.08.2009, 14:24 121

Al doilea mare producator de otel din Europa, compania Corus, va investi, in asociere cu o firma din Romania, aproximativ 12 milioane de euro in constructia unei fabrice la Sfantu Gheorghe, informeaza Mediafax.

Presedintele Camerei de Comert si Industrie (CCI) Covasna, Rosner Herman, a declarat, luni, ca firma Corus Building SRL s-a inregistrat in Covasna si va incepe o investitie la Sfantu Gheorghe.

"La ora actuala, in aceasta perioada de criza, intr-o perioada in care societatile se inchid sau isi reduc activitatea, vestea si faptul ca la Sfantu Gheorghe s-a stabilit locatia pentru o noua investitie, care de data aceasta nu este ceva legat de «valea pantalonilor», ci de confectii metalice si de panouri sandwich pentru hale industriale, este intr-adevar o veste foarte buna", a explicat Rosner Herman. Despre investitia companiei Corus in Romania cititi pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO