ZF 24

"Companie in situatie exceptionala, cautam manager de criza"

15.03.2009, 19:11 34

Compania de executive search Advice Human Resources primeste cereri de la companii pentru recrutarea de interim manageri intr-un numar relativ constant, insa ceea ce s-a schimbat acum fata de anii trecuti este caracterul acut al solicitarilor, scrie suplimentul Profesii.

“Clientii nu mai vin sa ne solicite manageri interimari ca si cum acest lucru ar fi o etapa fireasca si clar stabilita dintr-un plan bine gandit. Acum par a fi in mod decisiv influentati de contextul economic mondial iar totul are un caracter imperativ si urgent. Accidental si iesit din comun, ar fi mai corect spus. Unul dintre clientii nostri ne-a formulat cererea intr-un mod care cred ca este ilustrativ pentru evolutia recenta a cererii de interim manageri: cautam un manager de criza!”, spune Rudolf Fedorovici, consultant al Advice Human Resources. Cititi in Profesii care sunt situatiile exceptionale care determina companiile romanesti sa apeleze la manageri interimari.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO