ZF 24

Competiţiile sportive difuzate în exclusivitate de Romtelecom, disponibile şi pe dolcetv.ro

Competiţiile sportive difuzate în exclusivitate de...

Autor: Ioana Nita

17.03.2014, 00:00 379

Romtelecom le permite, de săptămâna trecută, şi utilizatorilor serviciilor de date livrate de companii de comunicaţii rivale să acceseze, contra cost, prin intermediul portalului dolcetv.ro, competiţiile sportive transmise în exclusivitate pe canalele TV Dolce Sport, a anunţat compania.

Utilizatorii pot urmări pe www.dolcetv.ro precum şi pe aplicaţia Dolce Mobile TV accesibilă de pe smartphone sau tabletă o serie de competiţii sportive precum UEFA Champions League, UEFA Europa League, Handball Champions League, Glory Superfight, Formula 1, WRC, Indian Wells, Fed Cup, Davis Cup sau unele turnee din WTA Premier Events. Pentru a accesa aceste competiţii, utilizatorii altor reţele de internet pot alege să plătească 1,5 euro plus TVA pentru o zi de acces sau 4 euro plus TVA pentru o lună.

Plata abonamentelor se poate face prin SMS sau online, cu orice card bancar. Pentru abonaţii la internet ai Romtelecom şi Nextgen (compania de cablu a Romtelecom), precum şi pentru clienţii Cosmote România (operator de telefonie mobilă din acelaşi grup cu Romtelecom) care folosesc aplicaţia Dolce Mobile TV, accesul la platforma online dolcetv.ro este gratuită. 

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.03.2014

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO