Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Daewoo Mangalia de către olandezii de la Damen

14 nov 2017 Ziarul Financiar

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin grupul Damen din Olanda preia Daewoo Mangalia Heavy Industries SA şi Daewoo Mangalia Human Resources Management SRL.

Grupul Damen activează la nivel internaţional în domeniul în construcţiei, întreţinerii şi reparării navelor.

Daewoo Mangalia Heavy Industries SA desfăşoară în principal activităţi de construcţie, reparaţie şi conversie de nave. 

Daewoo Mangalia Heavy Industries SA deţine, la rândul său, 100% din capitalul social al societăţii Daewoo Mangalia Human Resources Management SRL, a cărei activitate constă, în principal, în punerea la dispoziţie către Daewoo Mangalia a forţei de muncă pentru şantier.

Autoritatea de concurenţă a evaluat operaţiunea de concentrare economică din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, respectiv al posibilelor efecte anticoncurenţiale, în conformitate cu Regulamentul privind concentrările economice.

Analiza Consiliului Concurenţei a condus la concluzia că operaţiunea de concentrare economică nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa naţională sau pe o parte a acesteia.

Decizia Consiliului Concurenţei va fi publicată pe site-ul instituţiei după eliminarea informaţiilor confidenţiale.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
mangalia
, autorizare
, consiliul concurentei
, preluare
, concurenta
, olanda
, grup
, management
, consiliu
, constructie
, nave
, operatiune
, tranzactie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide