ZF 24

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Tibbett Logistics, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa de logistică, îşi schimbă proprietarul

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

02.02.2018, 13:25 1103

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care compania japoneză Yusen Logistics preia Keswick European Holdings Limited şi Tibbett Logistics SRL, doi jucători din sectorul de logistică.

Keswick European Holdings Limited are ca obiect principal şi secundar de activitate este să acţioneze în calitate de societate de tip holding pentru investiţii în afara Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord.

Tibbett Logistics S.R.L. este un furnizor independent de logistică din România, ofrind servicii de logistică fabricanţilor şi comercianţilor din industria auto, textilă, de bricolaj, alimentară, băuturi şi FMCG. De asemenea, Tibbett Logistics S.R.L oferă: servicii de gestionare a lanţului de furnizare, logistică contractuală, depozitare etc.

 În total, compania a ajuns la peste 115.000 de metri pătraţi de depozitare în România, conform celor mai recente date. Compania are 1.300 de angajaţi pe plan local.

Tibbett Logistics SRL a avut în 2016 (ultimele date disponibile pe mfinante.ro) o cifră de afaceri de 118 milioane de lei (26 mil. euro), un profit net de 10 milioane de lei , conform datelor de la Ministerul de Finanţe.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO