ZF 24

Copos raportează încasări de 3,6 mil. € la hotelurile din Poiana Braşov, plus 9%

Copos raportează încasări de 3,6 mil. € la hotelurile din Poiana Braşov, plus 9%

Autor: Mirabela Tiron

20.01.2014, 00:05 365
Cele trei hoteluri din Poiana Braşov ale omului de afaceri George Copos au realizat anul trecut venituri cumulate de 3,65 milioane de euro, în creştere cu 9% faţă de anul anterior.
 
„Veniturile din 2013 au depăşit cu peste 15% nivelul anului 2008, considerat anul record în turismul românesc“, a spus George Copos. El a mai precizat că gradul de ocupare al hotelurilor din Poiana Braşov a fost de 51,7%.
 
În Poiana Braşov, una din cele mai căutate staţiuni montane, omul de afaceri deţine unităţile Sportul (106 camere de patru stele), Bradul (59 camere de patru stele) şi Poiana (53 de camere de trei stele).
 
În hotelul Sportul, Copos a investit circa 11 milioane de euro în renovare şi dezvoltarea unui centru spa şi a unui centru de conferinţe. Anul acesta, pentru hotelul Poiana există un plan transformare a proiectului în imobil cu apartamente.
 
„În acest an ne propunem să demarăm un nou proiect, Poiana Residence. Acest proiect, care se va derula în perioada 2014 - 2015, va transforma actualul hotel Poiana într-un nou concept. Investiţia se va ridica la circa 3 mi­lioane de euro“, a mai spus Copos.
 
Aproximativ 20% din clienţii hotelurilor lui Copos vin din străinătate. Cei mai mulţi vin din Germania şi Austria. „Avem însă nu­me­roşi oaspeţi şi din Rusia şi din Israel. Odată cu sărbătorile Crăciunului şi Anului Nou pe stil or­to­dox vechi avem şi oaspeţi din Republica Mol­dova.“
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - marţi, 13:15
Azi:
Diferență:
Ieri:
Azi:
Diferență:
Ieri:
Azi:
Diferență:
Ieri:
Azi:
Diferență:
Ieri: