ZF 24

Cosmin Daraban, fondatorul businessului de produse pentru bebeluşi Bebe Brands: Există un interes deosebit pentru aparatele de gătit pentru bebeluşi şi copii. Bebe Brands, un business înfiinţat în 2006 la Cluj, a ajuns la peste 16 mil. lei afaceri în 2019, plus 3%

Cosmin şi Cristina Daraban, o familie de antreprenori din Cluj, a pus pe piaţă distribuitorul de produse pentru copii Bebe Brands în 2006.

Cosmin şi Cristina Daraban, o familie de antreprenori din Cluj, a pus pe piaţă distribuitorul de produse pentru copii Bebe Brands în 2006.

Autor: Georgiana Mihalache

28.04.2020, 17:45 243

În plină criză a coronavirusului, părinţii cumpără jucării de interior şi aparate de gătit pentru bebeluşi, potrivit observaţiilor făcute de Cosmin Daraban, fondatorul Bebe Brands, un business de vânzare de articole pentru copii. Antre­pre­no­rul aşteaptă ca vânzările din 2020 să se menţină la nivelul anului trecut pe zona de distribuţie, adi­că peste 16 mil. lei, în funcţie de cum va evo­lua situaţia din ţară.

„Fiind o perioadă în care se stă foarte mult în casă, produsele de interior sunt cele mai căutate. Adică leagăne, balansoare, centre de activităţi, jucării educative pentru bebeluşi. De asemenea există un interes deosebit pentru aparatele de gătit pentru bebeluşi şi copii, precum şi accesoriile de bucătărie aferente“, a spus pentru ZF Cosmin Daraban.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO